22U20

The Fools

Na hun zéér succesvolle doortocht in 2009-10-11-12-13-14-15 werden ze in 2016 door de witjassen in Geel meegenomen vlak na hun optreden, om in een gesloten centrum af te kicken van hun verslaving. Nu, 4 jaar later hebben de psychiaters beslist dat het niet heeft geholpen. Ze zijn ze daar liever kwijt dan rijk. Opnieuw beschikbaar om te doen waar ze met kop een schouders boven de andere uitsteken.


Back tot The Madness!!!

Een optreden van The FOOLS is een unieke ervaring: alsof je een reddingsoperatie van de Special Forces volgt vanop de eerste rij. Met chirurgische precisie, op het niveau zoals toegepast bij de operatie van Bo van Spilbeek, snijden deze kerels in ieders genotsorgaan. Elke melodie te berde gebracht door deze 21ste -eeuwse barden, evenaart het genot van een frisse duik op een warme zomerdag in de lavabo van uw grootmoeder.


Frontman Tom heerst als een echte Centurion over zijn muzikale troepen, met de zorg van een begeleider van de Panda’s in de zoo van Bejing en het doorzettingsvermogen van een krabvisser op de Beringzee, zal hij elke bezoeker van een FOOLS-optreden meenemen op hiking-trip door de muzikale hits van de laatste 6 woelige decennia.

Deze door-gezomerde muzikanten (ze houden niet van winter) bijten zich stevig vast in het gelukzaligmakende gedeelte van de hersenen (nvdr, de precuneus) van de luisteraar. Als een Pelvis (Vandellia cirrhosa) in de urinebuis van de gemiddelde rivier plassende Peruviaan. Maar wees gerust, hun muzikale kennis is beter dan hun Latijn.


Zoals deze biografie probeert te vertalen hoe ongewoon deze jongens zijn, zo zal hun optreden ook nablijven in het lange-termijn-geheugen van de gezonde (en niet zo gezonde) muziekliefhebber. Een podium opgewaardeerd met een optreden van The FOOLS zal “net als het Meghan-Markle-effect op een saaie Engelse bruiloft” nazinderen tot de volgende zuippartij van de bourgondische Belg.


En ja, ze doen ook al eens een verzoeknummertje…

Contacteer ons

Park ’t Driessent

Kapelstraat 70

3590 Diepenbeek

+32 486 400 400

Mail ons

Privacy- & Cookiebeleid  //  website by magix.be

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.